Reviews van klanten

Meryem Sahan
Meryem Sahan
11:59 18 Sep 23
Zaterdag vrijgezellenfeestje gehad van mijn zusje, en alles was super geregeld.Zeer behulpzame mensen en ook gastvrij.Zeker voor herhaling vatbaar!!
Mimke verhagen
Mimke verhagen
10:02 18 Sep 23
Met z’n vijven hebben we de workshop “leren tasjes maken” gevolgd. Het was een hele leuke, creatieve middag, we hebben er enorm van genoten! Goede uitleg, mooie versiering en een gezellige sfeer! Bedankt!!
Hennie W
Hennie W
22:26 13 Sep 23
Vandaag workshop wandcirkels maken gedaan. Heel erg leuk om te doen. Mariëlle heeft ons met veel enthousiasme geholpen. We zijn allemaal met mooie resultaten naar huis gegaan. Super bedankt👍
Marianne Schoenmakers
Marianne Schoenmakers
19:49 13 Sep 23
Vanmiddag een leuke workshop gevolgd.Wandcirkels versierd.Leuk om te doen, ze had voldoende keus aan mayriaal bij.Super!!
Anke Vd Berg
Anke Vd Berg
07:18 12 Sep 23
Super leuke dripcake workshop gevolgd met de meiden van ons gezin.Duidelijk, gezellig, behulpzaam voor degene die nog niet (heel) bekend waren met taarten versieren en ook super begeleiding voor de jonge meiden onder ons.Genoeg keuze om te decoreren enz!Al meerdere workshops gehad bij By Marielle en iedere keer is het een feestje.Al met al, een aanrader om een leuke workshop te boeken voor zowel volwassenen als kinderen!We waren laatst op de boederij geweest ipv thuis en dat is ook echt heel leuk om eens rond te wandelen, aavulling op de dag!
Wil Tjeertes
Wil Tjeertes
12:40 19 Aug 23
18 augustus 2023, 29 graden verwacht, wat gaan we doen ?een Kerst Workshop. By Marielle was het geen probleem. Alles om er iets van te maken stond al klaar, Na duidelijke uitleg, aan de slag gegaan. En het resultaat mocht er zijn, 6 volwassenen en een kind van 2 waren al die tijd bezig gehouden. Grote klasse van Marielle.Dank hiervoor. Kerst 2023 gaat bijzonder voor ons worden
Saskia van der Waarden
Saskia van der Waarden
10:01 13 Feb 23
En heel leuk kinderfeestje mogen beleven. We hebben het spetterfeest gehad het was ook echt een spetterend feest super gezellig de kinderen hebben het goed vermaakt. Kinderen eind de 10 jaar oud .Bedankt en tot volgend jaar
Hebe Illing
Hebe Illing
07:24 13 Feb 23
Marielle kwam bij ons thuis slijm maken. De kinderen (7-10 jaar) hebben het echt superleuk gehad! Marielle legde alles goed en duidelijk uit en had heel veel geduld met de kinderen die van alles vroegen en wilden.Het slijm was echt leuk om te maken en goed gelukt en ook het potje maken vonden ze heel leuk om te doen.Verder was Marielle duidelijk in de communicatie en heel vriendelijk.Volgend jaar probeer ik weer iets bij Marielle te reserveren voor het feestje van mijn dochter!
Sandra van Dijk
Sandra van Dijk
05:34 13 Feb 23
De kinderen hebben genoten van het kinderfeest. De begeleiding was goed op een leuke manier contact met de kinderen. Goede duidelijke uitleg en iedereen kon in z'n eigen tempo werken.
Marloes Van Galen
Marloes Van Galen
10:08 30 Jan 23
Heel erg leuke workshop, chocolade tekening maken, gehad! En daarna nog leuke en vooral lekkere creaties gemaakt met de chocolade die over was. Goede begeleiding, duidelijke uitleg en kinderen waren erg enthousiast. Zeker een aanrader!
Angela Hobbelen
Angela Hobbelen
22:05 15 Jan 23
Wat hebben we genoten van ons kinderfeestje By Mariëlle! Mariëlle brengt een hele fijne vrolijke energie met zich mee, en weet alle kinderen enthousiast te maken. Alles is goed georganiseerd, en word ook goed overzien, zodat je als ouder ook echt mee kunt genieten. Een aanrader, ons kinderfeestje was geslaagd! 🥳
Leonie Puijn
Leonie Puijn
08:29 15 Jan 23
Erg geslaagd feestje gehad. De meiden hebben allemaal een mooie tas en sleutelhanger, met tussendoor een mooie break met de dieren.
Yvette Van Rooij
Yvette Van Rooij
08:21 27 Dec 22
Het was een super leuk feestje de meiden hebben zich goed vermaakt in hun Mega Mindy outfit. Ze hebben een mooi Mega Mindy masker geknutseld en leuke spelletjes gedaan tijdens het levend ganzenbord spel in huis. En aan het einde van het ganzenbordspel was natuurlijk een hele mooie schatkist met roze snoepjes verstopt die de dieven uit het de snoepwinkel van oma en opa fonkel gestolen hadden.
Rina Halin
Rina Halin
16:44 22 Dec 22
Greet Jaspers
Greet Jaspers
15:29 22 Dec 22
We hebben een heel gezellige en goed verzorgde avond gehad bijMarielle.Ook zijn we naar huis gegaan met 4 hele mooie kerststukjes.Bedankt hoor namens Karin Sandra Rina en Greet.
Karin Jaspers
Karin Jaspers
12:02 22 Dec 22
Superleuke kerstworkshop gehad, dank je wel Mariëlle
roblox._ .account
roblox._ .account
09:50 17 Dec 22
We hebben een kinderfeestje gehad bij Marielle; boltaartjes maken. Wat was het weer leuk. De taartjes smaken ook heerlijk. Bedankt Marielle
Annie Mathijsen
Annie Mathijsen
10:57 15 Dec 22
Altijd heel gezellig bij de workshop.Een echte aanrader voor klein en groot.
Wendy van der Wijst
Wendy van der Wijst
18:48 30 Nov 22
Kinderfeest Tie-dye gedaan by Mariëlle. Helemaal top! Goede begeleiding en allemaal blije koppies als het resultaat van het shirt zichtbaar wordt. Echt een aanrader!!
Anouk Sampers
Anouk Sampers
10:19 28 Nov 22
Zeer leuke en ontspannende workshop gevolgd tijdens ons vriendinnenweekend. We zijn gestart met een high tea, zeer uitgebreid en lekker, en deze liep over in de workshop. Een echte aanrader!
Chantal Visser
Chantal Visser
18:54 20 Nov 22
Super leuk georganiseerd. Met alles word rekening gehouden. Echt een aanrader
Sasja Derks
Sasja Derks
07:17 03 Nov 22
Wij hebben met 7 collega's een hele leuke workshop bij Marielle gedaan, namelijk leren tasjes maken! Het was een superleuke middag en we gingen allemaal met een mooi tasje naar huis. Met af en toe wat hulp van Marielle is een tasje maken goed te doen. Er was heel veel keus in kleur en vachtjes, wat het soms lastig maakte om te mooiste te kiezen. Met wat lekkers te drinken en te eten erbij, maakte het deze middag tot een geslaagde workshop en zeker voor herhaling vatbaar.
Gezellige dames met super gave workshops!
Samantha Vd bighelaar
Samantha Vd bighelaar
15:35 17 Oct 22
We hebben afgelopen vrijdag een superleuk kinderfeest gehad mijn dochter had voor ibiza tassen pimpen gekozen alle kinderen waren positief en waren heel enthousiast marielle hielp goed mee en deed het super goed met de meiden zeker een aanrader
Hanneke de Groof
Hanneke de Groof
07:06 17 Oct 22
Voor het tweede jaar op een rij een kinderfeestje van ByMarielle gehad. Dit jaar een Tie Dye feestje, de kinderen vonden het prachtig. Mijn dochter heeft haar shirt vandaag aan naar school! Heel erg bedankt ook Ancilla voor de goede zorgen en veel kinderen hebben thuis enthousiast verteld dat ze je nog herinnerden van vorig jaar! Groetjes van Juno en haar mama
Een erg gezellige workshop, veel leuke ideeën werden er ter plekke nog aangeboden. Lekkere hapjes en drankjes voor tussendoor. Je moet er alleen wel tegen kunnen dat de vrouw die leiding geeft een vlotte gezellige babbel en lach heeft, persoonlijk hou ik ervan maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die het niet zo prettig vinden.
Op een regenachtige zondagmiddag ging het zonnetje schijnen toen we hartelijk verwelkomt werden door Marielle. In haar workshopstudio volKunstzinnige creaties werden we vol enthousiasme door Marielle begeleid in het maken van een Ibizzatas.Tussendoor werden we verwend met koffie of thee.Supergemotiveerd werkten we door en Marielle toverde lekkere hapjes op tafel.De tijd vloog om en trots reden we huiswaarts met elk een prachtige tas.Marielle: dank je wel.
Judith van Can
Judith van Can
07:49 21 Sep 22
We hadden een slijm feestje voor onze dochter en was een zeer geslaagde middag en alles was goed verzorgd ( materialen, snoepjes voor de kinderen). Heel fijn dat dit ook in je eigen huis gedaan kan worden en je niet hoeft te reizen.
Iris T
Iris T
15:10 23 Jul 22
Onze dochter heeft een super feestje gehad met Tie-dye tassen maken. Leuk gevarieerd en gezellig programma van 2 uur lang! En het wordt verzorgd met lekkernijen, een dikke aanrader!
Manon Biezenaar
Manon Biezenaar
16:36 27 Jun 22
Jenny Kramer
Jenny Kramer
11:27 23 Jun 22
Een goed verzorgde workshop Ibiza tas pimpen op eigen locatie in Rotterdam door Mariëlle en collega Ancilla. Ruim voldoende materialen aanwezig om 30 dames van Rijkswaterstaat bezig te houden en te zorgen dat iedereen een leuke tas mee naar huis kon nemen. By Mariëlle..Een aanrader!!!
Nicole van Beusekom
Nicole van Beusekom
20:35 21 Jun 22
Super leuk feestje gehad. Heel veel materialen om mee te werken en hele fijne, leuke en gezellige begeleiding van Ancilla. Top!
Marloe Hamers
Marloe Hamers
11:55 21 Jun 22
Het was een zeer compleet, goed verzorgd en erg geslaagd kinderfeestje. Bedankt Mariëlle!
Leuke workshop leren tasjes maken, niet moeilijk behalve de keuze uit zoveel leuke leren lapjes/printjes! Goed verzorgd door Marielle, aanrader!
Judith Roestenburg
Judith Roestenburg
08:25 10 Jun 22
Voor de verjaardag van onze jongste dochter hadden we het next top model feestje. Was super geslaagd. De meiden hebben eerst lekker zitten make upen. Niets was te gek en alles kon. Foto's gemaakt om deze in een zelf versierd fotolijstje mee naar huis te nemen. Echt een Top feestje. De meiden hebben ontzettend genoten. Dankjewel Marielle.
Zeker een aanrader! De slijm workshop was een succes en Mariëlle deed het super leuk en met alle geduld!
Ilse Gortemuller
Ilse Gortemuller
18:30 02 Jun 22
Wij kunnen alleen maar zeggen .Was een TOP dag, mede mogelijk gemaakt door Mariëlle( met iedereen er omheen ).
Vimala Hendriks
Vimala Hendriks
18:24 30 May 22
Wat hebben we een fantastisch kinderfeestje gehad bij Marielle. We hadden gekozen voor het thema boltaartje versieren, de meiden (7 jaar) waren super enthousiast. Onze jarige dochter werd even in het zonnetje gezet en leuk toegezongen. Na een heldere uitleg konden zij meteen met z'n allen aan de slag. Zo zijn ze de hele middag zoet geweest. Met als afsluiter lekker frietjes gegeten. Bedankt voor alles! Het was echt heel erg leuk!
Lieke Burg
Lieke Burg
17:42 27 May 22
Onze dochter van 7 jaar heeft een super leuk kinderfeestje gehad! Ancilla deed het heel leuk met de kinderen en de snoeppotten zijn ontzettend mooi geworden!Aanrader!
Nathalie Houben
Nathalie Houben
18:27 18 May 22
Zeer enthousiast en goed verzorgde begeleiding. Duidelijke structuur en ruimte voor flexibiliteit. Top combinatie voor een geslaagd creatief feest op een erg fijne locatie bij de Eigenwijs Boerderij.
Inge van Gorp
Inge van Gorp
17:44 15 May 22
Trudy Vervoort
Trudy Vervoort
11:17 20 Apr 22
Het was gewoon een feestje deze workshop foampruiken maken . Marielle legde goed uit en hielp iedereen . Volop genoten van een drankje en een hapje en na afloop ging iedereen met een geweldige pruik naar huis . Bedankt Marielle voor de fijne middag.
tineke den dekker
tineke den dekker
09:41 20 Apr 22
Mijn dochter van 10 heeft een leuk kinderfeest gehad. We hadden de workshop tie die gedaan. T was goed verzorgd en kwamen niks te kort.Bedankt
Emmy van Loon
Emmy van Loon
18:13 07 Apr 22
Marielle is super enthousiast en betrokken en constant bezig met de kids. De dripcake workshop vond mijn 12 jarige dochter super leuk! De locatie Eindhoven op de kinderboerderij maakte het helemaal af.
Bieneke Marcellis
Bieneke Marcellis
20:10 04 Mar 22
Mijn dochter van 11 jaar en haar vriendinnen hebben een super leuk en creatief kinderfeestje gehad. De locatie in Eindhoven is ook top met allerlei dieren en een blotevoetenpad, zodat ze tussendoor ook lekker buiten hebben kunnen doorbrengen.
Heel leuk kinderfeestje gehad, ze hebben goed hun best gedaan op de snoeppotten. Vooral die unicorns zijn geweldig 😍 Mooie locatie in Eindhoven dat de jongens hij energie tussendoor ook kwijt kunnen
Lotte Van Mil
Lotte Van Mil
14:30 23 Feb 22
Ruberto Van Der Eerden
Ruberto Van Der Eerden
16:17 12 Feb 22
Erg vriendelijk, super leuk hoe ze met de kinderen om gaat, mooie opdrachten, vernieuwend
Marly knijnenburg
Marly knijnenburg
07:54 25 Nov 21
Judith Hermsen
Judith Hermsen
14:51 09 Oct 21
Hilke Van Schaaijk
Hilke Van Schaaijk
16:40 02 Dec 19
Willy Bouwmans
Willy Bouwmans
17:51 28 Jun 19
Super
Hein van Uden
Hein van Uden
09:13 24 Nov 18
Jessica Goossens
Jessica Goossens
15:14 23 Nov 18
Voor de tweede keer het kinderfeestje van onze dochter bij Mariëlle gevierd. Het was weer super!!! De kinderen hebben genoten van het vullen en versieren van de boltaartjes! Alles was weer tot in de puntjes verzorgd! Mariëlle, nogmaals bedankt!
Linda Jaergers
Linda Jaergers
16:18 21 Feb 18
Sara Nas
Sara Nas
11:58 23 Dec 17
Een ontzettend leuke dripped cake ouder kind workshop gevolgd bij Mariëlle. Alles was netjes verzorgd het werd goed uitgelegd en het was erg gezellig. Zeker een aanrader!
js_loader