...

Over ons

Hoi! Wij zijn By Mariëlle en samen met onze gezellige collega’s is ons team helemaal compleet. Wij verzorgen de leukste en creatiefste knutselactiviteiten. Al onze kinderfeestjes, creatieve workshops, babyshowers en vrijgezellenfeestjes verzorgen wij met liefde en plezier. Daarnaast verhuren wij ook themakisten. Van prinses tot bakker, onze kisten zitten vol leuke activiteiten om jouw kinderfeestje helemaal compleet te maken!

By Marielle is gevestigd in Schijndel. Daarnaast hebben we ook een mooie locatie in Eindhoven en Ammerzoden. Als je het feestje of de workshop liever in de buurt hebt, komen wij ook gerust naar jouw eigen gekozen locatie.

Samen maken we er een tijd van om voor altijd te onthouden en zorgen voor een lach op ieders gezicht!

Ontstaan

In 1990 ben ik, Mariëlle van den Meerendonk, begonnen met mijn kappersopleiding. Hierna ben ik in 2007 voor mezelf begonnen als kapster en heb ik in 2009 een salon aan huis geopend. Mijn werk deed ik met plezier! In deze salon ben ik zelfs begonnen met het geven van workshops, namelijk vlechten. Tijdens deze workshops ben ik in contact gekomen met een fotograve, zij maakte foto’s van mijn werk. En daar is het allemaal begonnen…

Het klikte zo goed tussen ons dat we zijn gaan samenwerken. Zo zijn we begonnen met het organiseren van kinderfeestjes! Dit vond ik zo leuk om te doen, dat er eigenlijk steeds meer bij kwamen. Daarnaast ben ik ook creatieve workshops gaan verzorgen. In 2017 kreeg ik met mijn gezin de mogelijkheid om te verhuizen naar Schijndel. Hier heb ik mijn eigen workshopruimte gecreëerd. Gezellig en praktisch!

In 2019 kwam de gastlocatie ‘Hoppies’ in Ammerzoden er bij. Een mooie speeltuin omvangen door de natuur voor uren speelplezier. De kinderen leven zich hier helemaal uit. Dat is zo genieten. Al snel kwam ik erachter dat de feestjes en workshops mij helemaal lagen! Daarom heb ik besloten per 1 januari 2020 mijn kapsalon, die ik nog runde, te sluiten en me volledig te richten op de feestjes. Daarnaast hebben we sinds februari 2021 nog een locatie erbij. Deze kinderboerderij in Eindhoven is ook een super mooie plek waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven!

Yanoek

Yanoek

Hee, ik ben Yanoek! Het werken bij By Marielle vind ik super leuk om te doen. Dit is onder andere doordat er veel variatie is in het soort werk, maar uiteraard ook door de mensen om mij heen! Ik ben een creatief persoon en kan mijn talenten hier goed uiten. Doordat we verschillende locaties hebben waar ik regelmatig werk, heb ik een goede band op kunnen bouwen met verschillende personen. Het leukste aan dit werk vind ik dan ook het creatief bezig zijn en tegelijkertijd mijn sociale contacten uitbreiden.

Ancilla

Ancilla

Hallo, ik ben Ancilla en al ruim acht jaar mag ik hier gezellige feestjes verzorgen! Eerst als vrijwilliger en nu in dienst. Een lach op het gezichtje van de jarige zien, is voor mij het mooiste wat er is. Het daarna samen kijken naar de resultaten van de knutselactiviteit en zien hoe trots de kinderen zijn maakt mij vrolijk. En natuurlijk zorgt het sociale contact met verschillende mensen altijd voor gezelligheid!

Inge

Inge

Hoi! Ik ben Inge en ik help mee bij By Mariëlle. Mooie kunstwerken en een goede sfeer creëren vind ik erg belangrijk. Ik help mee met de workshops en kinderfeestjes. Hiernaast hou ik mezelf ook bezig met het bij houden van de website en sociale media. Het mee helpen in het bedrijf is super gezellig! Creatief bezig zijn is een van mijn grootste hobby’s en ben blij dat mijn creatieve kant kan laten zien bij By Mariëlle, en mensen er blij mee kan maken.
Mariëlle

Mariëlle

Hoi hoi. Ik ben Mariëlle, het creatieve brein achter By Marielle. Het is zo gaaf om van je hobby je beroep te kunnen maken! Wat kan ik genieten van de kinderfeestjes. Al die blije snoetjes geven zoveel energie en vrolijkheid. Vol trots gaan ze naar huis en roepen “dit was het leukste kinderfeestje ooit”. Dan kan mijn dag niet meer stuk! Tijdens de creatieve workshops en babyshowers geniet ik van alle verhalen en deel ik met liefde en plezier mijn creativiteit met mensen. Kortom, ik vind mijn werk het leukste wat er is.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday