...

Ibiza tas pimpen

Vind jij de Ibiza stijl ook helemaal hip en trendy? Bij ons kun je tijdens deze workshop jouw rieten tas veranderen in een prachtige Ibiza tas! Je maakt zelf een grote tas en je dochter maakt een iets kleinere tas. Al onze decoratie is aanwezig, dus je hebt volop keuze uit lintjes, bolletjesband, franjes, veertjes, bloemen, kettingen en nog veel meer. Ga er creatief mee aan de slag en je zult naar huis gaan met een unieke Ibiza tas!

Programma ouder-kind workshop

Wil jij ook gezellig een middag met je kind doorbrengen? Of met je ouder(s)? Reserveer dan één van onze super creatieve ouder-kind workshops! Alle workshops duren ongeveer tussen de 1,5 en 2 uur. In deze tijd zorgen wij ervoor dat jullie een creatieve knutsel in elkaar zetten. De prijzen van de workshops zijn all-in (materialen, koffie, thee, fris of ranja en wat lekkers). Ook kun je de workshop met een lunch of high tea reserveren (tegen een meerprijs).

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

€54,50 per koppel.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen. 

Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

Extra opties ouder-kind workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €17,50 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over ouder-kind workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.