...

Drip cake maken

Tijdens deze workshop gaan we een heerlijke drip cake maken! Als eerst ga je jouw drip cake vullen en afsmeren met botercrème. Daarna mag je de cake gaan drippen en decoreren. Van snoepjes tot chocolade, je kan het zo gek niet bedenken, maar wij zorgen ervoor dat tijdens deze workshop voldoende (eetbare) decoratie voor je klaar staat. Wat is er nou leuker dan een zelfgemaakte dripped cake? Mocht je de cake niet direct willen eten, dan kan deze ook worden ingevroren. Super handig!

Programma ouder-kind workshop

Wil jij ook gezellig een middag met je kind doorbrengen? Of met je ouder(s)? Reserveer dan één van onze super creatieve ouder-kind workshops! Alle workshops duren ongeveer tussen de 1,5 en 2 uur. In deze tijd zorgen wij ervoor dat jullie een creatieve knutsel in elkaar zetten. De prijzen van de workshops zijn all-in (materialen, koffie, thee, fris of ranja en wat lekkers). Ook kun je de workshop met een lunch of high tea reserveren (tegen een meerprijs).

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

€45,00 per koppel.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

Op zondag een workshop reserveren? Dat is mogelijk! Wel rekenen wij hiervoor 25% toeslag voor.

 

Extra opties ouder-kind workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €17,50 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over ouder-kind workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.