...

Kinderfeestjes

Wil jij een super leuk en ook nog eens creatief kinderfeestje vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt! Er zijn veel keuzemogelijkheden om jouw dag helemaal compleet te maken. Zodra alle genodigden binnen zijn, beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige. Daarna mag de jarige alle cadeautjes in ontvangst nemen. Tijdens het uitpakken van al die leuke cadeaus genieten we samen van ranja en wat lekkers. Als alles iedereen zover is en de cadeaus uitgepakt zijn, kan het feestje beginnen! Al onze kinderfeestjes worden gehouden met minimaal 6 kinderen, meer is altijd mogelijk. 

Kinderfeestjes

Wil jij een super leuk en gaaf kinderfeestje vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt!

Ouder-kind workshops

Wil jij ook gezellig een middag met je kind doorbrengen? Reserveer dan één van onze super creatieve ouder-kind workshops!

Themakist huren?

'Wat zullen we eens verzinnen voor het kinderfeestje?' Herken je dit? Wellicht hebben wij daar de oplossing voor! Bij ons kan je namelijk een themakist huren.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday