...

Wegwijzer bordjes pimpen

Een super leuke creatieve workshop om te doen én ook nog leuk te gebruiken als decoratiestuk! Tijdens deze 3 uur durende creatieve workshop begin je met het verven van de drie plankjes in gewenste kleur. Zodra deze droog zijn ga je afbeeldingen of teksten erop zetten (stuur ons deze even vooraf per mail). Vind je het vervolgens nog leuk om wat kleine accessoires aan te brengen? Dat kan ook altijd! Denk hierbij aan kantjes, lintjes of kralen. Ten slotte nieten we de plankjes aan een jute touw vast en ga jij met een mooie en helemaal gepersonaliseerde wegwijzer naar huis!

Programma creatieve workshop

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie, thee of fris en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Ook tijdens de workshop verzorgen wij drankjes en wat versnaperingen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

De prijzen zijn per persoon.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

3 houten plankjes – €27,50
3 houten plankjes op een standaard – €30
,00
Extra plankje – €2,50

Extra opties voor creatieve workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €20,00 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over creatieve workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.