...

Tapasplank pimpen

Tijdens deze creatieve workshop ga jij jouw eigen op maat gemaakte tapasplank maken. Hoe leuk is dat! Hierbij begin je met het verven van de tapasplank in gewenste kleur. Je kunt een gebeitste plank maken, maar je kunt ook voor de Ibiza stijl kiezen. Zodra de plank opgedroogd is kun je op een eenvoudige manier een tekst of afbeelding overbrengen. Het is dus handig als je van te voren alvast een leuke tekst of afbeelding bedenkt. Als alles helemaal naar jouw zin is, heb jij een super unieke tapasplank. Dat zal er gezellig uitzien tijdens de borrelavonden!

Programma creatieve workshop

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie, thee of fris en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Ook tijdens de workshop verzorgen wij drankjes en wat versnaperingen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

€32,50 per persoon.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

 

 

Extra opties voor creatieve workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €20,00 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over creatieve workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.