...

Memobord ring maken

Of je nou creatief bent of niet, dat maakt bij deze workshop helemaal niets uit! Tijdens deze creatieve workshop ga jij jouw eigen memobord maken gevormd in een ring. Je begint hierbij met de basis, namelijk de garen in de metalen ring (50cm) kris krassen. Vervolgens ga je de memobord ring verder pimpen. Met de super leuke accessoires die wij voor jouw hebben maak jij jouw memobord echt helemaal af! Denk hierbij aan metalen klemmetjes, krijtbordjes, mini paperbags of kleine wasknijpertjes. Ook kun je leuke foto’s en/of tekstjes aan jouw memobord hangen. Aan het einde van de workshop heb jij een super gave gepersonaliseerde memobord!

Programma creatieve workshop

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie, thee of fris en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Ook tijdens de workshop verzorgen wij drankjes en wat versnaperingen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

€30,00 per persoon.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

 

 

Extra opties voor creatieve workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €20,00 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over creatieve workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.