...

Jesmonite-Terrazzo

Ontdek de Magie van Jesmonite: Een Workshop vol Creativiteit

Welkom in de betoverende wereld van Jesmonite! Ontdek de geheimen van dit fascinerende materiaal dat al sinds de jaren ’80 zijn stempel drukt en steeds meer populariteit wint. Jesmonite verenigt de duurzaamheid en veelzijdigheid van kunsthars met de natuurlijke schoonheid en textuur van materialen zoals marmer en beton. Het resultaat? De mogelijkheid om unieke objecten te creëren met een eigentijdse uitstraling, vrij van schadelijke chemicaliën.

Tijdens onze workshop Jesmonite dompelen we je onder in alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan met dit boeiende materiaal. Stap voor stap begeleiden we je door het hele proces, van het perfecte mengsel tot het gieten en verfijnen van je creaties. Leer verschillende technieken, van het creëren van een marmer- of terrazzo-effect tot handige tips die je creativiteit stimuleren.

Elke deelnemer ontvangt een gelijke hoeveelheid materiaal, waarmee je 3-6 prachtige objecten kunt vervaardigen die je aan het einde van de workshop mee naar huis kunt nemen. Laat je inspireren door onze diverse malopties, waaronder onderzetters, bloempotten, schaaltjes, kandelaars en andere prachtige woonaccessoires.

Ons gezellige atelier in Schijndel of Eindhoven vormt het decor voor deze creatieve ontdekkingsreis, maar we brengen de workshop ook graag naar jouw locatie. Geniet tijdens de workshop van alle benodigde materialen, koffie, thee en lekkernijen. Let op: bij workshops op locatie voorzien wij geen eten en drinken.

Programma creatieve workshop

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie, thee of fris en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Ook tijdens de workshop verzorgen wij drankjes en wat versnaperingen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

€45,00 per persoon.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

 

Extra opties voor creatieve workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €20,00 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over creatieve workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.