...

Foam pruik maken

Een super creatieve en toch redelijk makkelijke workshop! Tijdens deze 3 tot 3,5 uur durende creatieve workshop ga je een foam pruik maken. We vragen je vooraf de kleuren van de foam aan ons door te geven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste kleuren klaarliggen en je meteen aan de slag kan met het maken van de pruik. We hebben vele kleuren thermoplastische foam (PE Foam) waar je uit kunt kiezen. Het mooiste resultaat krijg je met ongeveer 3 a 4 kleuren, minder mag natuurlijk ook. Na deze workshop ga je naar huis met een super creatieve en helemaal persoonlijke creatie!

Programma creatieve workshop

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie, thee of fris en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Ook tijdens de workshop verzorgen wij drankjes en wat versnaperingen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

€45,00 per persoon.

Minimaal 6 personen.

Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

LET-OP: Deze workshop kan alleen in Schijndel

Extra opties voor creatieve workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €20,00 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over creatieve workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.