...

Feesttaart

Een echt feesttaart heeft natuurlijk veel verschillende kleuren en versieringen. Wij gaan samen met jou een vers gebakken biscuit taart een feestelijke uitstraling geven. Er is keuze uit lekkere vullingen voor in je taart en vele kleuren om je taart mee af te smeren. Op een echte feesttaart moet natuurlijk ook versiering. We hebben hiervoor veel lekkere dingen op tafel om je taart mee te versieren. Ook kun je denken aan een verse cup cake, een ijsjes donut en nog veel meer! Om je taart helemaal in de feeststemming te brengen mag de confetti ballon niet ontbreken. Iedereen zal met een prachtige taart naar huis gaan!

Duurt het nog even voordat je een feestje hebt? Geen probleem je kunt je taart in vriezen voor maximaal 3 maanden.

Programma creatieve workshop

Zodra iedereen binnen is gaan we starten met de uitleg van de workshop onder het genot van een kopje koffie, thee of fris en wat lekkers. Als alles duidelijk is gaan we beginnen. Ook tijdens de workshop verzorgen wij drankjes en wat versnaperingen. Aangezien er diverse workshops zijn, heeft alles een aparte instructie nodig.

Reserveren kan hier!

Boek jouw activiteit makkelijk via onze website.

Kosten

De prijzen zijn per persoon.

Minimaal 6 personen.
Buiten een straal van 35 kilometer minimaal 8 personen.

€45,00

Extra opties voor creatieve workshop

Lunch of high tea tegen een meerprijs van €20,00 per persoon.

Ja! Ik wil hier meer over weten.

Ja! Ik wil meer weten over creatieve workshops, neem contact met mij op!

Voor vragen, meer informatie of een reservering, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.