...

Creatieve workshops

Geef je creativiteit de vrije loop en kom gezellig langs voor een van onze creatieve workshops. Of je nu een beginner bent of al ervaren, bij de creatieve workshops van By Mariëlle is er altijd iets nieuws te leren!

Ruim aanbod aan creatieve workshops

By Mariëlle biedt diverse creatieve workshops aan waarbij je helemaal tot rust kunt komen en waar je jouw creativiteit kunt laten stromen. Bekijk hieronder al onze creatieve workshops.

Gezellige creatieve workshops

Onze creatieve workshops zijn niet alleen leerzaam, maar ook een gezellig moment met vriendinnen of familie. Er is altijd tijd voor een praatje en het maken van mooie herinneringen onder het genot van een hapje en een drankje!

Wat zit er bij de creatieve workshops?

Kies je voor een creatieve workshop bij By Mariëlle, dan kies je voor een zorgeloze ervaring. De prijs is all-inclusive en bevat materialen, koffie, thee, fris of een wijntje en wat lekkers. Je hoeft dus alleen nog maar te genieten van de creatieve beleving! Wil je nog meer uit je dag halen? Overweeg dan om een lunch of high tea bij te boeken tegen een meerprijs. Zo wordt je creatieve workshop een echt feestje!

Boek nu jouw creatieve workshop

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een van de creatieve workshops van By Mariëlle. Beleef plezier, ontspanning en creativiteit in een gezellige omgeving. Klik hierboven op een van de workshops voor meer informatie en om de workshop te boeken. Tot snel bij een van onze workshops!

Kinderfeestjes

Wil jij een super leuk en gaaf kinderfeestje vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt!

Ouder-kind workshops

Wil jij ook gezellig een middag met je kind doorbrengen? Reserveer dan één van onze super creatieve ouder-kind workshops!

Creatieve Kerstworkshops

Bij ons vind je een overvloed aan leuke kerstworkshops om je in de juiste feeststemming te brengen!