...

Creatieve workshops

Even een momentje voor jezelf, een gezellige knutselmiddag met vriendinnen of toe aan wat nieuwe creativiteit? Je bent bij ons van harte welkom! Wij verzorgen namelijk de leukste creatieve workshops. Van pimpen en versieren tot het zelf schilderen van een portret, we hebben het allemaal in huis. Bij binnenkomst doen wij een uitleg over de workshop onder het genot van een kopje koffie of thee. Als alles duidelijk is gaan we van start. Alle workshops duren ongeveer 2,5 uur. Tijdens de activiteit komen er lekkere versnaperingen op tafel. De prijs van de workshop is all-in (materialen, koffie, thee, fris of een wijntje en wat lekkers). Indien gewenst kan er ook een lunch of high tea gereserveerd worden (tegen een meerprijs).

Kinderfeestjes

Wil jij een super leuk en gaaf kinderfeestje vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt!

Ouder-kind workshops

Wil jij ook gezellig een middag met je kind doorbrengen? Reserveer dan één van onze super creatieve ouder-kind workshops!

Themakist huren?

'Wat zullen we eens verzinnen voor het kinderfeestje?' Herken je dit? Wellicht hebben wij daar de oplossing voor! Bij ons kan je namelijk een themakist huren.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday