We staan op de huishoudbeurs!

door | feb 2023 | Blog

Het is weer zo ver! Wij staan weer gezellig op de huishoudbeurs in Amsterdam op 18 t/m 24 februari. We hebben weer super leuke dingen voor jullie bedacht en wat hebben we er zin in!

Wat is de huishoudbeurs?

De huishoudbeurs is ontstaan in 1950. Het werd de eerste vijf jaar gegeven in Den Haag. Sinds 1955 werd het evenement overgeplaatst naar Amsterdam. Vroeger werd de beurs altijd in maart of april gehouden, maar sinds de laatste jaren is de beurs in februari. Op de beurs staan bedrijven, kleine en grote, die hun producent of diensten presenteren. Op ieder gebied dat er is, mode, cosmetica, gezondheid, koken, vrije tijd of wonen. Alles is op de beurs! Op de beurs zijn er ook optredens van artistien en er zijn verschillende tentjes waar je gratis wat hapjes kan halen.

Wat gaan wij doen op de huishoudbeurs?

Op de beurs hebben wij voor jullie een leuke workshop uitgekozen om te doen. We gaan dikke dames schilderen en vrolijke dieren houtbranden. Kies een leuke afbeelding uit en breng die over op een plank. Echt een super leuke workshop. Iedereen kan het en het duurt maar een ongeveer een uurtje. De workshop kost 15,-. Hopelijk hebben jullie er zin in en zien we jullie snel!

 

 

Programma

Iedere is de beurs open vanaf 11.00 uur tot 18.00 en op donderdag en vrijdag van 11.00 uur tot 21.00. De beurs hebben de leukste dingen op het programma staan. Workshops maar ook zeker theatervoorstellingen. De keuze is reuze! Iedereen zal wat leuks kunnen vinden op de beurs om te doen.

Tickets

Voor de huishoudbeurs moet je tickets hebben om binnen te komen. Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar, voor één dag of voor allemaal. Vanaf 1 december VIP-tickets verkrijgbaar op de huishoudbeurs site.

 

Hopelijk zien we jullie snel! Wij hebben er in ieder geval super veel zin in en gaan er een feestje van maken. Tot dan!