Waarom wij zo van kinderfeestjes houden!

door | jun 2022 | Blog

Wij boffen toch maar dat er iedere week kinderfeestjes bij ons worden gevierd. En weet je wat het leukste is? Wij mogen altijd me feesten! Op alle snoepjes en frietjes na, doen wij gezellig mee. Samen met de kinderen maken we er een leuk feestje van om voor altijd te onthouden. Ieder feestje is een genot. Een lach van ieder kind wordt bij ons meer dan gewaardeerd en is heerlijk om telkens weer te mogen zien. De kinderen zijn degene die voor een nog grotere lach op ons gezicht zorgen.

Leuke uitspraken tijdens kinderfeestjes

Keer op keer blijven we lachen met de geweldig leuke uitspraken van de kinderen die ze tijdens een feestje weer uitspreken. Vaak begint het met “WOW! Jij hebt veel knutselspullen!”. Verder worden er veel vragen aan ons gesteld, zoals “ben jij een echte juf?”, “hebt jij kindjes?” en “hoeveel kindjes hebt jij dan?”. Daarna volgen de vragen: “vinden die knutselen ook leuk?” en “is dit jouw echte werk?”. Ook zijn de kinderen altijd heel nieuwsgierig naar hoe het feestje gaat verlopen, maar vooral naar wat ze mee mogen nemen. Daarom is een van onze populairste vragen “wat gaan we maken?” en “mogen we dit allemaal meenemen?”.

Naast de vragen krijgen we ook heel veel lieve opmerkingen. Ons hartje smelt als een kindje naar ons toekomt en toch ietwat verlegen zegt: “ik vind jou lief”. Ook wanneer er gezegd wordt “dit is het leukste kinderfeestje ooit” en “ik kom ook mijn kinderfeestje bij jou vieren, mag dat?”, zijn we toch wel ontroerd. Van deze opmerkingen worden we helemaal blij. De tijd vliegt altijd voorbij, en dat komt mede door al deze leuke vragen.

De reden waarom kinderen een feestje altijd leuk vinden

Iedereen die een kinderfeestje bij ons komt vieren, komt altijd gezellig en vrolijk binnen. Dit is volledig te begrijpen, want ze gaan namelijk wat leuks doen! Je hoeft geen saai taal of rekenwerkje te maken zoals op school. Je hoeft geen verplicht huiswerk te maken. Nee, bij ons mogen de kinderen helemaal uit hun dak gaan op hun eigen manier. Je mag meer snoepen dan thuis, ook eten we altijd een cackje vooraf en natuurlijk zingen we een vrolijk liedje. Tijdens een kinderfeestje hoef je ook niet stil op je stoel te blijven zitten, maar mag je rondlopen zoveel als je wilt. En al met al worden er waarschijnlijk ook dingen geknutseld die ze thuis of op school niet zo snel knutselen. Super creatief dus. Zo horen we vaak dat slijm maken thuis niet mag en dat tie-dye voor te veel troep zorgt. Onze kinderfeestjes zijn dus super creatief. Niet alleen in de knutselactiviteiten die we organiseren, maar ook de interactie die we met de kinderen hebben. Elk kinderfeestje geven we met liefde en plezier!

 

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!