Vind jij een kinderfeestje organiseren lastig? Wij helpen je.

door | jun 2022 | Blog

We horen het de ouders al zeggen: “Help mijn kind is bijna jarig. Wat moet ik gaan doen met het kinderfeestje?” Dan komt de volgende vraag: “Blijf ik thuis of ga ik iets buiten de deur zoeken?” Vervolgens rest nog de vraag: “Wat gaan we doen? Iets creatiefs of een speelpaleis?” Geloof mij, het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Nuttige tips voor een kinderfeestje

1) Blijf je liever thuis? Dan is de themakist ideaal. Een piratenfeestje of toch een unicornfeestje? Er zijn genoeg thema’s waar je een themakist van kunt huren. Als je een themakist huurt hoef je verder niet heel veel te doen. Je krijgt namelijk alles aangeleverd in de kist zelf. Denk hierbij aan het draaiboek, spelletjes en knutselactiviteiten. Het enige wat je zelf nog moet regelen is wat lekkers te drinken en eten. Gegarandeerd dat jullie een leuk en onbezorgd feestje thuis kunnen vieren!
Meer lezen over de themakisten? Lees onze blog ‘Vier je het kinderfeestje liever thuis? Geen probleem!’

2) Moet je er niet aan denken het kinderfeestje thuis te vieren? Dan zijn er nog genoeg andere activiteiten die je buitenshuis zelf kunt gaan doen. Zo kan je er voor kiezen om een buitenactiviteit te gaan doen en die zelf te organiseren. Denk aan een speelpaleis. Je hoeft hier maar te reserveren en je bent klaar! Ook kun je een speurtocht uitzetten of bijvoorbeeld een gymzaal afhuren. Bedenk hierbij wel dat je wat spelletjes meeneemt die je in de gymzaal kunt doen en dat je wat lekkers te eten en drinken bij hebt. De kinderen kunnen zich ook met deze activiteiten helemaal uitleven.

2) Liever een kinderfeestje buiten de deur houden en zelf ook kunnen relaxen? Dan kun je er voor kiezen om iemand het kinderfeest te laten organiseren. Vaak kun je dan kiezen uit verschillende activiteiten. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor een creatieve activiteit. Wij gaan met de kinderen knutselen en nemen de zorgen uit handen. De keuze in activiteiten is reuze. Zo kunnen de kinderen een shirt komen tie-dye, een blaaspijp maken, slijm maken en nog veel meer.

We hopen dat we jullie op leuke ideeën hebben kunnen brengen. Veel plezier tijdens het kinderfeestje!

 

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!