Onze top 5 meest gevraagde kinderfeestjes

door | sep 2022 | Blog

Wij krijgen vaak de vraag wat onze leukste kinderfeestjes zijn. Wij laten jullie dit graag weten in deze blog over onze top 5 kinderfeestjes.

1. Kinderfeestje slijm maken

Het meest favoriete feestje is bij ons dan toch echt het slijm kinderfeestje. Wij dachten aanvankelijk dat dit een tijdelijke rage zou zijn, maar al dik 5 jaar blijft dit het meest gevraagde kinderfeestje. Kliederen, kneden, mengen en heel veel glitters strooien. Dat is wat de kinderen helemaal geweldig vinden. Na veel kliederen, lachen en spelen is jullie glitter- of glow in the dark slijm af. Maar het feestje is daarmee nog zeker niet ten einde! Jullie gaan namelijk  eerst nog een leuk potje versieren. Hier kunnen jullie de slijm uiteindelijk in mee naar huis nemen. Dit potje kan op allerlei manieren versiert worden. De keuze is reuze, dus leef je helemaal uit. Zo kun je een unicorn potje maken, een stoer potje met stickers of iets anders. Net hoe jij het wilt.

2. Kinderfeestje tie-dye

Lekker kliederen met tie-dye verf is ook een knutselactiviteit wat de kinderen altijd leuk blijven vinden. Geen wonder dat ons tie-dye kinderfeestje dan ook op de nummer twee staat. Er is zelfs nog een keus tussen een feestje waarin je shirtjes versiert, of tassen.  Aan het begin van ieder feestje leggen wij de verschillende technieken uit die jullie kunnen gebruiken. Zo is er onder andere de mooie Swirl, welke bestaat uit cirkels die in elkaar lopen. Ook kun je er voor kiezen om een bulls-eye te maken of je kiest voor een van onze andere technieken. Er zijn er namelijk nog veel meer. Niet alleen de techniek maakt het shirt of de tas oogverblindend, maar ook al die felle kleuren die je gaat gebruiken. Aan het einde van het kinderfeestje mogen jullie de prachtige resultaten van jullie shirt bekijken. Wel moeten de shirts en tassen na afloop nog even goed drogen. Een tip: hang het shirt of de tas over een droogrek.

3. Kinderfeestje snoeppot (unicorn) maken

In de afgelopen jaren hebben we veel kinderen voorbij zien komen die helemaal fan zijn van unicorns. Begrijpelijk, want deze dieren zijn ook magisch mooi! Tijdens het kinderfeestje snoeppot unicorn maken komen de creatiefste ideeën naar boven. De kleur en vorm van het versier papier mogen jullie helemaal zelf kiezen, net zoals de versieringen waarmee jij jouw snoeppot wilt pimpen. Ook hebben we een hele mooie hoorn die je boven op de pot kan plakken. Zo wordt het een echte unicorn. Wil je graag oren op jouw snoeppot? Dan kun je die maken van foam. Een snoeppot is geen snoeppot zonder snoep natuurlijk. Daarom dat wij na afloop jouw pot vullen met heerlijke snoepjes.

Hou jij wel van snoepjes, maar niet van unicorns? Dat is geen probleem! Wij hebben namelijk ook een heerlijk feestje waarin je een gewone snoeppot kan maken.

4. Kinderfeestje boltaartje versieren

Een verse cake in de vorm van een bol staat voor je klaar als jij met je vriendjes/vriendinnetjes hier aankomt voor een kinderfeestje boltaartjes versieren. Wij gaan jullie leren hoe je een taart moet vullen. Dit vullen doen jullie met heerlijke jam en/of pasta. Daarna mag de fondant eroverheen. Zodra het taartje verstopt zit onder de fondant, kunnen jullie helemaal los gaan met versieren. Dit kinderfeestje is heel lekker, maar je kan er ook zeker je creativiteit in kwijt. Maak een olifant, een varken, of een unicorn. Ben je niet zo creatief dan hebben we veel uitstekers waar jij wat moois van kan maken. Aan het einde van het kinderfeestje pakken we taartje in en zeggen dan “smakelijk eten!”.

5. Chocolade tekening maken

Mmm, weer een lekker smakend kinderfeestje. Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie een chocolade tekening maken. We gebruiken hiervoor de Belgische Callebaut chocolade. Er is keus uit verschillende tekeningen en deze worden ingekleurd met vier kleuren chocolade, namelijk donkerbruin, lichtbruin, roze en wit. De kleurplaat moet goed ingekleurd worden, zodat we een dikke plakkaat chocolade krijgen. Op het einde is er altijd wat chocolade over. Dit is natuurlijk zonde om weg te gooien! Daarom mogen jullie van de overgebleven chocolade bonbons maken. Zodra alle tekeningen en lekkernijen af zijn moeten deze even de koelkast in. In de tussentijd mogen jullie een doos gaan versieren. Aan het einde van het feestje nemen jullie de chocolade in deze mooi versierde doos mee naar huis. Wat zullen jullie smullen!

 

 

 

 

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke kinderfeestjes. Voor jongens en meiden hebben we de leukste knutselactiviteiten paraat staan. Ook onze themakisten zijn ideaal voor het organiseren van een feestje thuis. Neem gerust een kijkje op onze website voor alle leuke activiteiten en meer informatie. Hebben jullie vragen, dan horen we dat graag!

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!