Ouder-kind workshop, creatief en smaakvol

door | apr 2022 | Blog

Doe wat leuks samen met je zoon, dochter, neefje of nichtje

By Marielle is de ideale plek om creatieve en smaakvolle workshops te volgen. Zelf zijn we ook een druk gezin en snappen we als geen ander dat iedereen weinig tijd heeft om samen een leuke bezigheid te organiseren. Zeg nu eerlijk het is toch gezellig om samen wat leuks te doen. Wij hebben regelmatig aanschuif ouder-kind workshops waar je samen aan kunt deelnemen. Even samen genieten is toch het fijnste wat er is!

Creatieve knutselwerkjes die je samen kunt maken

Wij hebben een aantal leuke knutselactiviteiten voor jullie op een rijtje gezet. Wat denk je van een Ibiza tas? Het is toch leuk dat wanneer je op vakantie gaat, je beide een zelfgemaakte Ibiza tas mee naar het strand of zwembad kunt nemen. Een grote tas en een kleine tas om het helemaal passend te maken! Vind je het leuker om iets voor huisdecoratie te knutselen? Dan is de creatieve workshop wegwijzer bord pimpen iets voor jullie! De wegwijzer borden zijn leuk voor in je tuin, veranda of in huis, kleurrijk en gezellig. Laat de zon maar komen. Ben je niet zo creatief, maar houdt je wel van lekkernijen? Kom dan een extra hoge taart maken met ganash en snoepjes. Mmm… Zodra je dan naar huis gaat met dat mooie creatieve en tegelijkertijd heerlijke taart, dan zeg je vast: “moeten we vaker doen!”

Waar je terecht kunt voor de ouder-kind workshops

Zien we je binnenkort tijdens een van onze workshops bij Eigen Wijs Boerderij in Eindhoven of op een van onze andere locaties ? Gezellig! Ook kunnen wij bij jullie thuis komen (als jullie een groepje van 6 hebben) als jullie dat liever hebben. Dat is geen probleem!

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!