Ouder-kind workshop, creatief of smaakvol

door | apr 2022 | Blog

Samen wat leuks doen met je zoon, dochter, neefje nichtje?

By Marielle is de ideale plek om creatieve of smaakvolle workshops te volgen. Zelf zijn we ook druk gezin, we snappen als geen ander dat we weinig tijd hebben om samen creatief of smaakvol bezig te zijn. Zeg nu eerlijk het is toch gezellig om samen wat leuks te doen. Wij hebben regelmatig aanschuif workshops ouder-kind waar je dan samen aan kunt deelnemen.

Wat kan je maken tijdens een ouder kind workshops.

Wat denk je van een Ibiza tas? Het is toch super leuk wanneer je op vakantie gaat en allebei een gepimpte Ibiza tas mee naar het strand of zwembad kan nemen. Moeders een grote en dochterlief een kleine Ibiza tas. Misschien vind je het leuker om een wegwijzer bord voor aan de muur te maken. De wegwijzer borden zijn leuk voor in je tuin of veranda, kleurrijk en gezellig. Laat de zon maar komen. Niet zo creatief maar houd je wel van lekkere taart? Kom dan een extra hoge taart maken met ganash en vol met snoepjes, mmm. Als je dan huis gaat met je mooie creatie of heerlijke taart dan zeg je vast, moeten we vaker doen.!

Waar kun je terecht voor de ouder kind workshop.

Zien we je binnenkort gezellig tijdens een van onze workshops bij Eigen Wijs Boerderij in Eindhoven of op onze ander locaties ? Liever bij je thuis en heb je een groepje van 6 koppels dan komen we ook graag bij je thuis

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday