Maak jouw unieke foampruik

door | jan 2022 | Blog

Carnaval

Het toch wel gezelligste feest van het jaar zit er weer aan te komen, carnaval! En natuurlijk hoort daar een leuke outfit bij.

Misschien heb je ze al wel eens gezien, de originele foampruik. Deze pruik wordt gekenmerkt door de vrolijke kleuren en aparte vormen. Foam is een prachtig product om pruiken van te maken. Daarnaast zit het ook nog eens erg comfortabel. Echt iets voor jou! Het is dan ook niet gek dat door de verschillende mogelijkheden en de vrolijkheid die de pruik geeft, dit een uiterst creatieve en vooral leuke workshop is om te volgen.

Bij By Marielle kun je een gepersonaliseerde foampruik komen maken. Of dit nou met vriendinnen, collega’s, bij jou thuis of op één van onze locaties is, maakt niet uit! Wij verzorgen voor jullie een super leuke workshop, en jij gaat naar huis met jouw unieke foampruik.

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!