Kindervermaak tijdens jullie bruiloft

door | mei 2022 | Blog

Binnenkort is het de grote dag, jullie gaan trouwen. Daar wil je natuurlijk optimaal van genieten en dat begrijpen wij maar al te goed. Heb je zelf al kinderen of brengen je gasten kinderen mee? De kinderen kunnen ook vermaakt worden tijdens de ceremonie of tijdens het feest.

Kinderen kunnen niet goed stil zitten. Vaak zijn ouders bezig met het in de gaten houden van de kinderen, zodat ze bijvoorbeeld de ceremonie niet verstoren. Natuurlijk kan het wel leuk zijn als je je kinderen bij de ceremonie betrekt. Je kunt vragen om de ringen te laten brengen, rozenblaadjes te strooien of bellen te laten blazen. Maar natuurlijk is het niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook tijdens het feest is het fijn als de kinderen vermaakt worden. Heerlijk voor jullie, maar zeker ook voor de gasten!

Wat voor vermakende activiteiten kun je zelf regelen?

Je kunt aan je gasten vragen om zelf wat mee te nemen. Bijvoorbeeld kleurplaten, kleurtjes, puzzels, poppen, autootjes en ander speelgoed. Uiteraard kun je dit ook zelf meenemen en in de feestzaal leggen. Maak een rondje door de action of de zeeman, daar kun je veel kopen voor weinig.

Geef je zorgen uit handen

We begrijpen dat je jezelf niet druk wilt maken om het vermaak van de kinderen tijdens jullie trouwdag. Deze zorg nemen we graag uit handen. Er zijn genoeg bedrijven die activiteiten voor kinderen verzorgen, ook tijdens een trouwdag. Zo kun je ook bij By Marielle terecht om allerlei leuke activiteiten te reserveren. De kinderen kunnen geschminkt worden, misschien een mooie glittertattoo worden gezet, beide kan natuurlijk ook. Geef je wensen door en wij zorgen dat we tijdens de bruiloft een aangepast programma maken, samen met jullie .

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met jullie mee.

Veel plezier op jullie grote dag!

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Laura
Laura: altijd vrolijk en spontaan zijn de woorden die haar het best omschrijven. Samen met de kinderen geniet ze van de tijd die ze samen doorbrengen. Ook tijdens de workshops is Laura altijd heerlijk bezig en geniet ze van elke minuut die ze samen met de mensen creatief bezig is.