Het festivalseizoen is weer begonnen!

door | jun 2022 | Blog

Het festivalseizoen is er dan eindelijk weer! Na bijna 2 jaar kunnen we weer helemaal los gaan. We zijn van start gegaan met Paaspop in ons mooie dorp Schijndel, maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke festiviteiten om heen te gaan. Een aantal leuke festivals bij ons in de buurt zijn Festyland, Back 2 the 90’s Outdoor en Breda Live. In onze workshopruimte hebben we een creatieve workshop die helemaal van pas zal komen. Wat vinden jullie van onze leren tasjes?

 

 

 

 

Een ideale tas die niet te groot is, maar waar wel al je spullen in passen. Dat is wat wij hier maken! Een lipstick, je telefoon en je portemonnee zijn namelijk wel nodig als je naar een festival gaat. Deze leren tasjes zijn perfect van maat en natuurlijk super hip. Daarnaast ontwerp jij helemaal je eigen tasje. Super uniek dus!

Vriendinnenworkshop: Leren tas maken

Een leren tas maken is voor iedereen weggelegd. Er komen geen moeilijke handelingen bij kijken, zoals het gebruik van een naaimachine. Ervaring is dus helemaal niet nodig. Wij zorgen ervoor dat we tijdens de creatieve workshop leren tasjes maken verschillende kleuren leer hebben klaarliggen. Hiermee kunnen jullie aan de slag gaan. Wil je liever een chique tasje, een stoer tasje of gewoon een basic tasje? Er is in ieder geval genoeg keus. Er zit altijd een band aan het tasje, maar je kunt er ook voor kiezen om deze niet te gebruiken. Je hebt dan een clutch. Verder krijg je er een hanger bij welke je aan de tas kunt hangen. Zodra de workshop afgelopen is en iedereen een leuke en vooral unieke tas heeft gemaakt, zijn jullie helemaal klaar voor het volgende festival!

 

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!