Glittertattoos, super cool!

door | okt 2022 | Blog

Glittertattoos! Super populair onder de kinderen. Super stoer voor zowel jongens als meisjes. Er zijn veel verschillende sjablonen en glitters in alle kleuren van de regenboog. Maar wist je dat volwassenen ook super dol zijn op glittertattoos.

Welke producten gebruik je voor glittertattoos?

Voor glittertattoos moet je huidvriendelijke producten gebruiken. Wij gebruiken daarom huidlijm en cosmetische glitters. Door het gebruiken van lijm en glitters die geschikt zijn voor de huid krijg je geen uitslag op de huid. Voor de glitters zijn er heel veel verschillende kleuren. Zoals neon kleuren, pastel kleuren, donkere en lichte kleuren.

Voor welke gelegenheden zijn glittertattoos leuk?

Er zijn veel gelegenheden waar glittertattoos een leuke activiteit zijn. Bijvoorbeeld bij:

-Kinderfeestjes. Veel kinderen zijn dol op glittertattoos.
-Evenementen. De kinderen vinden de tattoos geweldig, maar ook zeker staan de volwassenen te popelen om een stoere tattoo te laten zetten.
-Bruiloft. Bij een bruiloft zijn glittertattoos zeker een leuke toevoeging. Zo kunnen de mensen nog meer shinen op de dansvloer.
-Bedrijfsfeest. Wij kunnen ervoor zorgen dat je eigen logo gebruikt kan worden voor de tattoos.

Eerlijk gezegd kunnen glittertattoos bij elke gelegenheid van toepassing komen. Wij zijn hier ook voor beschikbaar. https://bymarielle-kw.nl/bedrijven-en-evenementen/

Hoe zet ik zelf glittertattoos?

Als je zelf glittertattoos wilt gaan zetten hou er dan rekening mee dat je professionele materialen moet gebruiken. Gebruik daarom cosmetische glitter, speciale huidlijm en een schoon glittersjabloon. Als je bijvoorbeeld bij een speelgoedwinkel een set koop kan het zijn dat er in de glitters glasdeeltjes zitten verwerkt. Het gebruiken van de juiste lijm is belangrijk. Hierdoor wordt de kans op een allergische reactie van de huid zeer klein. Wij raden het wel aan om het sjabloon voor de tattoo maar 1 keer te gebruiken in verband met hygiëne.

Hoe verwijder je een glittertattoo?

Als je de glittertattoo van je huid af wilt hebben moet je niet gaan wrijven. Voor het eraf halen van een glittertattoo heb je 2 dingen nodig. Namelijk een watte schijfje en olie (olijfolie of zonnebloem olie). Je doet het watte schijfje in een bakje met de olie. Laat heel even het watte schijfje alle olie opnemen, zodat ie goed vet is. Leg nu het watte schijfje op de huid. Wacht heel even en je zult zien dat de glitters van de huid zullen los laten.

Vaak gestelde vragen over glittertattoos

– Kan ik ook glitters gebruiken die ik thuis heb liggen?
Nee, je weet niet of er glas of metaal deeltjes inzitten. Deze zijn niet veilig voor op de huid. Professionele glitters kun je bestellen op https://glitterparty.nl/ en https://www.noddies.eu/nl/

-Zijn glittertattoos geschikt voor elke huid?
Ja, er zitten geen schadelijke ingrediënten in. De lijm die wordt gebruik voldoet aan de eisen die in Nederland erg streng zijn. Alle stoffen die in de producten zitten voor glittertattoos zijn dus niet schadelijk.

-Blijven de tattoos altijd 5 dagen zitten?
Nee, het is een beetje afhankelijk van hoe vet de huid is. Als de huid wat vetter is zal de tattoo wat minder lang blijven zitten. 

-Zijn er meerdere kleuren mogelijk bij een glittertattoo?
Natuurlijk, we kunnen alle kleuren van de regenboog gebruiken in een glittertattoo. 

-Kan ik de glittersjablonen meerdere keren gebruiken?
Wij adviseren om dat niet te doen in verband met de hygiëne. Koop daarom als u zelf glittertattoos wilt gaan zetten wat meer sjablonen. 

 

 

 

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!