Knutselen met wat ontspanning

door | apr 2022 | Blog

We horen de laatste tijd vaak dat iedereen een super volle agenda heeft. Vaak wordt er geen rekening gehouden met wat ontspanning. Plan je creatieve workshop en kom even ontspannen. We hebben wat tips opgeschreven om meer vrije tijd in te plannen.

Knutselen met ontspanning

Vaak doet het heel goed om samen met je vriendinnen, buurvrouw of collega iets af te spreken. Zo kun je bijvoorbeeld een creatieve middag of avond bij een van jullie thuis houden. Het is namelijk zo dat wanneer je samen met iemand gaat plannen, je er automatisch tijd voor maakt. Wil je liever niet thuis je creatieve ontspanningsmomentje hebben? Dan staan er op internet genoeg bedrijven waar je een creatieve workshop kunt volgen. Zo verzorgt By Marielle ook genoeg van die workshops. Heb je nog een lege plek aan de muur? Dan is de wandcirkel leuk om deze op te vullen. Of misschien vind je het wel leuk om een zelfgemaakt schilderij te maken, een tapasplank te pimpen of een memobord ring te maken.
Al met al, wij zijn er voor je om een fijn en gezellig ontspanningsmomentje te houden!

Als je dan denkt: “nu heb ik toch vrij gemaakt, dan doen we eens gek en plannen er een lunch of high tea bij”, dat kan ook zeker. Wij zorgen voor een uitgebreide lunch of high tea waar jullie tussendoor volop van kunnen genieten.

Let op: dadelijk zeggen jullie nog: “moeten we vaker doen zo’n ontspanningsmomentje!” Plan dan wel bij thuiskomst weer meteen een datum. Dit hoeft niet perse weer binnen een maand te zijn, maar dat kan ook om de x aantal maanden. Zolang je maar af en toe een momentje voor jezelf pakt.

Succes met plannen!

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!