Vrijgezellenfeestje organiseren regio Den Bosch?

door | jun 2022 | Blog

Gaat jouw vriendin trouwen en ben jij de aangewezen persoon om de activiteiten te regelen? Super leuk! Wat regel je dan? Hoe regel je dat? We begrijpen dat dit niet zo eenvoudig is. Doormiddel van deze blog helpen we jou graag op weg, zodat het waarschijnlijk wat gemakkelijker gaat.

Wat wordt er geregeld voor een vrijgezellenfeest?

  • Wie er mee gaan
  • Wat het maximum budget is, de bruid word die dag vrijgehouden van de kosten
  • Welke activiteit jullie gaan doen
  • Welke datum het vrijgezellenfeest plaatsvindt
  • Het vervoer waar jullie mee gaan
  • Hoe de bruid zich moet kleden (denk aan een leuke en opvallende outfit)
  • Of jullie wel of geen overnachting willen

Wie zijn er bij een vrijgezellenfeest aanwezig?

Meestal zijn het vriendinnen, zussen, schoonzussen of collega’s die aanwezig zijn bij het vrijgezellenfeest. Je kan  ook informeren bij de mensen die aanwezig zijn als ze een feestje geven. Je kan natuurlijk ook subtiel aan de bruid vragen wie ze graag bij haar vrijgezellenfeestje wil hebben dan weet ze nog niet hoe, wat of waar.

Prik een datum

Ga overleggen met de gasten welke datum uitkomt. Dit kan je het makkelijkst doen met een datumprikker. Vraag even aan de bruidegom of er niets op hun kalender staat misschien kan de bruidegom er voor zorgen dat er niets op de planning komt te staan die dag. De bruidegom kan een smoesje verzinnen om thuis te blijven. Zo kan man lief zeggen dat hij een verassing geplant heeft. Laat de aanstaande bruid gewoon haar koffer pakken, omdat jullie ook een nachtje weg blijven. Een leugentje om best wil mag toch…

Welke budget is er beschikbaar voor het vrijgezellenfeest?

Zoek naar een leuke invulling voor vrijgezellenfeest, overleggen wat het maximale budget is dat jullie die dag gaan besteden. vergeet niet dat de bruid vrij blijft die dag.

Wat voor leuks kunnen jullie gaan doen?

Beetje afhankelijk van het budget dat jullie hebben kun je kiezen voor 1 of 2 activiteiten maar houd er ook rekening als jullie nog willen gaan eten. je kunt een leuke creatieve workshop gaan doen. Een mooie tapas plank pimpen of branden, een leuke droogbloemen krans maken, dikke dames schilderen, er zijn tal van leuke dingen. Houd jde bruid van wat geks dan is het ook zeker leuk om geiten yoga te doen. Is de aanstaande bruis een actief of sportief persoon dan kan je ook om wat leuks te doen in de stad, denk hierbij aan een escaperoom, steppen door de stad, tourrit met een solex.

Activiteiten inspiratie voor vrijgezellenfeestjes

Wij wensen jullie veel succes met het organiseren van het vrijgezellenfeest. Heb je vragen na aanleiding van deze blog mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Mariëlle
Marielle: een creatieve bezige bij die altijd aan staat. Stil zitten en stil zijn is niet voor haar weg gelegd. Letterlijk en figuurlijk staat ze altijd aan. Naast het geven van kinderfeestjes en workshops is ze zelf ook graag creatief bezig, daarom is haar motto: geniet en doe dingen die je leuk vind!