2022 is het jaar van nieuwe ideeën

door | mei 2022 | Blog

In het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met nieuwe ontwikkelingen. En hier gaan we zeker mee door. Nog steeds zijn we aan het vernieuwen en proberen we leuke dingen voor jullie te bedenken. Dit doen we niet alleen op creatief gebied, maar ook technisch. We hebben besloten om dit jaar een nieuwe website te bouwen, nieuwe foto’s te uploaden en nieuwe workshops en kinderfeestjes te bedenken.

Website

Ons idee om een nieuwe website te bouwen heeft in de afgelopen weken centraal gestaan, net zoals de uitvoering hiervan. We zijn begonnen met afstruinen van het internet om te kijken wie ons hiermee zou kunnen helpen. Na enige tijd gezocht te hebben kwamen we bij Ralph van Web-Pepper. Hij wilde ons graag helpen en is meteen aan de slag gegaan. Super fijn, maar wat een werk! Gelukkig hielp Ralph ons, naast het bouwen van de website, ook met beslissingen nemen. Zo hebben we ervoor gekozen onze hoofdkleur roze te veranderen in turquoise. Dit hebben we met als reden gedaan dat het minder gender bepalend is, want zijn jongens bij ons ook meer dan welkom! Wij zijn Ralph super dankbaar voor alle hulp die hij ons gegeven heeft en voor het bloed, zweet en de tranen (waar wij af en toe voor zorgde) die hij in de website heeft gestopt!

Logo en flyer nieuwe website

In het begin wilden we ons logo gewoon houden zoals die was. Maar ja, als je dan toch aan een nieuwe website begint kun je net zo goed alles veranderen! Zo kwamen we tot de beslissing om ook het logo en de flyer helemaal te veranderen. Hiervoor hebben we Wendy van Wendesign benaderd. Na de vraag gesteld te hebben of ze het leuk zou vinden om dit voor ons te doen, stemde ze meteen in. Samen hebben we een afspraak ingepland en zijn we gaan brainstormen. Helaas gooide positieve corona testen roet in het eten… Maar voor alles is een oplossing! Zo hebben we via beeld bellen alsnog kunnen beginnen met het ontwerpen van ons nieuwe logo. In no time hadden we een compleet nieuw logo, flyer en sticker. Wij bedanken Wendy dan ook enorm voor haar inzet!

Foto’s en ontwerpen nieuwe website

We hebben een compleet nieuwe website weten te bouwen, met bijbehorend nieuw logo, flyer en sticker. Nu is het alleen zo dat wij alles of niets geven. Dus, voor op de nieuwe website moesten nieuwe foto’s gemaakt worden! Rosan van Capture By Rosan is al langere tijd fotografe voor By Marielle. Wij zijn super blij met haar en zij heeft dan ook de nieuwe foto’s mogen maken. Samen met het hele By Marielle team zijn we nieuwe ontwerpen gaan maken, die vervangend werden voor de oude. Kneiter hard hebben we gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. Ralph van Web-Pepper gaf als tip om ook foto’s te maken van ons By Marielle team. Rosan heeft daarom foto’s van ieder van ons gemaakt en ook gelijk van al onze locaties. Wat zijn deze mooi geworden! Rosan, bedankt!

Nieuwe kinderfeestjes en workshops

Naast een nieuwe website, flyers, stickers, foto’s en ontwerpen zijn we ook druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe kinderfeestjes en workshops. Zo is bijvoorbeeld het kinderfeestje houten figuren pimpen nieuw in ons keuzemenu. Een eenvoudig maar toch leuk kinderfeestje! Ook onze creatieve workshops zijn uitgebreid met een nieuwe activiteit. Je kunt er nu ook voor kiezen om een mand te pimpen! Echt een eyecatcher om toe te voegen aan je binnen- of buitendecoratie, met bijvoorbeeld een bloemetje erin.

Wij zijn ontzettend blij met iedereen die ons heeft geholpen. Dankjewel allemaal!

 

Kinderfeestjes

Creatieve Workshops

Ouder-Kind Workshops

Babyshowers

Laura
Laura: altijd vrolijk en spontaan zijn de woorden die haar het best omschrijven. Samen met de kinderen geniet ze van de tijd die ze samen doorbrengen. Ook tijdens de workshops is Laura altijd heerlijk bezig en geniet ze van elke minuut die ze samen met de mensen creatief bezig is.